Definitely, maybe ♥♥♥♥

Det här är berättlesen om William Hayes. Han arbetar på en reklambyrå, har drömt om att bli USA:s president och ska skilja sig. William är dessutom pappa till Maya, en 10-åring som har haft sexualundervisning i skolan, vilket gör henne nyfiken på hur pappas liv såg ut innan hon kom. Maya vill veta hur hans kärleksliv såg ut, vilket leder till en kärlekshistoria eller, rättare sagt, en kärleksgåta, vilken man i filmen får följa. I denna berättar William om sitt förflutna med fiktiva namn och vissa ändringar i historien och Maya ska sedan lista ut vem hennes mamma är.

William reser till New York för att arbeta med Bill Clintons kampanj för att så småningom kunna bli president. På detta jobb börjar han i botten, med att ordna kaffe och fylla på toapapper, vilket leder till tankar om vad han gör där. Här träffar William April, "kopieringstjejen", som blir en nära vän. Dessutom har Emily skickat med William ett paket som han ska överlämna till hennes gamla vän, Summer. Nyfiken tar överhanden och i paketet finns en dagbok, vilken innehåller...något som gör att Will stannar uppe hela natten och läser i smyg.

Det är således tre möjliga kandidater som kan vara Mayas mamma, men vem kan det vara?

Jag tycker att det här är en romantisk komedi som visar Mayas öga för detaljer. Det är en rolig, tänkvärd film om att få en andra chans. Filmen som kommer från skaparna av Bridget Jones dagbok och Love actually har många likheter med dessa och går i samma anda. Är man då en blödig person som mig som fäller en tår när andra gråter, då kan det hända att så sker när du ser denna film. Dessutom är det flera stora skådespelare i filme, vilket ger den ett extra lyft.

Definitely, Maybe - DVD - Film


Regi: Tim Bevan och  Eric Fellner
Producent: Adam Brooks
Skådespelare: Ryan Reynolds
                            Isla Fisher
                            Abigail Breslin
                            Elisabeth Banks
                            Rachel Weisz 


Kommentarer
Postat av: Linda

Har du haft en bra dag idag?

2009-03-31 @ 16:19:26
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej Linda!

Jag hade en mycket bra dag igår, var full med energi. Bland annat beror det på att ljuset börjar komma tillbaka och jag är en människa som blir lite nere efter lång tid i mörker. Men den största orsaken är förmodligen att det kanske har kommit en möjlighet att få ett drömjobb :D Så igår tog jag faktiskt tag i saker och ting.

2009-04-01 @ 09:29:00
URL: http://filmtankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0