Igår var det dags...

Igår åkte vi till Kistamässan i Stockholm och vi tyckte vi var ute i god tid, så det skulle inte vara några problem. Ack så fel vi kunde ha! När vi kom dit vid 18,15, föreställningen skulle börja 20,00, var det redan kö in i mässhallen och det hade börjat bli lite parkeringskaos också...

Men, inte gjorde det så mycket när vi i ungefär 2 timmar suttit och garvat med alla andra Jeff Dunham fans! Hade ont i käkarna när vi kom därifrån! Filmade lite med kameran, men jag kan inte riktigt fatta hur jag ska lägga upp den! Någon som assistera kanske? Hur som helst har jag lite bilder som jag kan lägga upp dock!

Det var första gången Jeff och hans dockor varit öster om New York och han var imponerad att en publik som inte har engelska som modersmål kunde hänga med. I en kort mellanakt frågade han om vi kände till Bubba J, vilket drog hem ett jubel, så ja Jeff, vi känner till Bubba J!

Föreställningen började med Guitar Guy, eller Brian som han heter egentligen. Inte visste jag att han kunde vara rolig! Han sjöng, spelade, skämtade och flörtade med publiken och kanske främst en kvinna längst fram. Sedan var det dags att se ett inspelat klipp på någon av de tre stora skärmar som var uppsatta, men tyvärr fungerade inte tekniken, så vi missade det mesta av vad som sades. Jeff kom då ut och höll sin inledande akt, vilket han alltid gör. Walter var den första av dockorna att beträda scenen och efter honom var det Achmed the dead terrorist´s tur. Peanut och José Jalapeño var de dockor som skulle avsluta showen, men efter stående ovationer från publiken tog Bubba J plats på scenen. Jeff hade dock inte repeterat in hans repliker, men det var inget problem då den främre delen av publiken hjälpte honom med hans punchlines! Jeff kom ofta ur fokus när publiken var med och hjälpte till med skämten, vilket tydligen var första gången det hände!

För att sammanfatta: Oh what a night!



Kommentarer
Postat av: emma härnqvist/perfektion

hej hej. ursäkta för att jag inte har svarat på din kommentar men jag har inte kunnat komma åt akrivet med kommentarerna från mars.



hoppas att allt är bra med dig iallafall. kram

2009-04-10 @ 01:30:09
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Elena

Dagens fråga: Vad använder du mest, mobilen eller datorn? =)

2009-04-12 @ 16:31:06
URL: http://elenasobrino.blogg.se/
Postat av: Elena

Dagens fråga: Vilken är den bästa svenska komikern du känner till? =)

2009-04-13 @ 09:54:51
URL: http://elenasobrino.blogg.se/
Postat av: Amanda B

Åh, han är grym! :D

2009-04-15 @ 07:21:11
URL: http://amand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0